Förrådsdörrar

Förrådsdörrar in till förrådet är billiga att köpa, det brukar vara standard dörrar som inte kostar mer än 2000 kr för en enkeldörr. Det finns dock design förrådsdörrar för den kräsne och de kostar givetvis lite mer, men då är de ju ganska mycket snyggare också. Här kan du se skillnaden mellan en vanlig standard förrådsdörr och en design variant: bygghemma.se/förrådsdörrar

Det är samma sak här som med garagedörrar att det är finns dörrar till kallutrymmen och så finns det dörrar som är anpassade till varmutrymmen. Välj förrådsdörr efter det behovet som du har i ditt förråd.

Andra beslut du ska ta är om du vill ha en förrådsdörr med fönster eller inte, det finns många snygga förrådsdörrar som har ett runt fönster, vilket ger en marin känsla, perfekt för dig som bor nära vattnet.

Om du har tänkt att förvara dyra trädgårdsredskap i ditt förråd så är det lönt att satsa på ett bra dörrlås som du kan läsa mer om på den länken.

Här är ett utbud av några förrådsdörrar från bygghemma.se samt vad det kostar, för att se hela utbudet klicka på bilden.