Begagnade ytterdörrar

Begagnade ytterdörrar hittar du enklast på blocket.se, man kan faktiskt ha tur och hitta riktigt fina dörrar. För att få fram de ytterdörrar som är begagnade så måste du sortera bort de dörrar som är upplagda av företag, de är alltså inte begagnade utan företag använder blocket för att marknadsföra sina produkter. Om du däremot tar bort företagsannonser så får du se utbudet av vilka ytterdörrar som är till salu av privatpersoner. Tryck här för att komma till annonser som berör ytterdörrar på blocket.

Nackdelen med att köpa en begagnad ytterdörr?

De är ofta något nötta, skadade eller kräver att man fräschar upp dem lite, vilket innebär att du måste lägga tid och pengar på att köpa ny färg alternativt olja. Om du har byggt ett nytt hus så är det inte så snyggt om du sätter in en gammal ytterdörr, det skulle i så fall ändra intrycket av din fastighet avsevärt. Om du däremot ska köpa en förrådsdörr då kan du lika gärna vända dig till andrahandsmarknaden och köpa en begagnad om du inte är jätte noga med hur dörren ser ut då det vill säga.

Hur mycket kan en begagnad ytterdörr kosta?

Det beror helt på, men du kan hitta dörrar med helt okej standard för 3000 Kr. Vilket är en stor skillnad från nydörr priset på ca: 10 000 Kr.

Relevanta länkar:

http://www.byggahus.se/forum/fonster-dorrar/120822-var-kan-man-kopa-begagnade-fonster-o-dorrar-av-aldre-typ.html

http://forum.odla.nu/lofiversion/index.php/t46220.html