Billiga ytterdörrar

Ytterdörrar är ganska dyra, vill man ha en normal enkel ytterdörr får man räkna med att betala över 5000 kr. En pardörr får du räkna med att lägga 15 000 för och uppåt.

Billiga ytterdörrar behöver normalt inte vara sämre, speciellt inte om man lyckas hitta kampanjer på ytterdörrar, då är det helt vanliga dörrar med bra standard som de tillfälligt har sänkt priset på, om du vill hitta kampanjer på ytterdörrar ska du läsa den här artikeln: kampanj ytterdörrar där jag har tagit fram de dörrar som det är kampanj på för tillfället hos olika webbshoppar. Kampanjer brukar inte vara allt för länge så kolla in den artikeln för att inte gå miste om billiga ytterdörrar.

Om du föredrar att ringa och beställa byggvaror så kan du göra det också, faktum är att det finns vissa möjligheter att pruta på byggvaror och det är främst över telefon som detta är möjligt, en del företag har policys som säger att priset inte kan prutas medan andra är lite mer öppna för förslag, köper du exempelvis flera ytterdörrar så brukar du kunna få ner priset som en form av mängdrabatt.